Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- výkonný
- pomerne ťažký a veľký
- Pomer cena / výkon
Asi najlacnejšie vodné chladenie, ale plní svoju funkciu ako má a v tomto ma Cooler Master ešte nesklamal.
- Super tichý
- Možnosť prepnúť medzi dvoma módmi. Klasický tichý / Výkonný
Pri hraní GTA V , v móde klasickom, má procesor max 34°. Maximálna spokojnosť.
- Znížil teplotu na ssd
- Ľahká montáž
- Pomer cena/výkon
- Moc vysoký do PS5
Použil som ho do PS5 a po jeho montáži sa nedá uzavrieť kryt ssd slotu.
Cooler Master MasterLiquid 240 MLW-D24M-A20PW-R1
Pridané: 20. novembra 2024
(naposledy upravené 20. novembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
Pasuje aj na AM5. Aj výrobca to udáva na stránke
Výborný chladič, tichý
kvalitne chladenie procesoru
- Funguje
- Uz
- celkom dobre chladi Ryzen 7 5800x max 65C na visc ani nevisiel
- ma 3 pin rgb kabel takze kto ma 4 pin konektor na zakladnej doske to nezapoji bez rgb hub
Dobre uchladí Ryzen 7 5800X a je pomerne tíchý.
- tichý
- možnosť nastaviť RGB režim na doske
Pri inštalácií som ho musel 3 krát vymontovať, vzhľadom na veľkosť. Odporúčam ho montovať ako posledný, po tom čo je hotový "cable manazment". Mne ostalo minimum priestoru pre káble a je úplne na tesno. Išiel do skrinky Evolveo Ptero Q2W+
- Tichý aj pri vyšších otáčkach
- Ryzen 5 7600 pri záťaži uchladí bez problému pri strednom režime chladenia teploty do 50 stupňov
- Jednoduchá montáž
- Skrutky k upevneniu chladiča k skrinke zbytočne dlhé
Chladenie je v pomere k jeho cene veľmi dobré, kvalitne spracované s dostatočnou rezervou výkonu, vizuálne má len jednu vadu a to že obaly hadíc pôsobia pokrčeným dojmom, plocha pre procesor by mohla byť o niečo väčšia aby zakrývala úplne celú plochu procesora
- funguje dobre
- ticho
- Na webovej stránke výrobcu sú podrobné pokyny na inštaláciu
- 6 rokov záruka
- TDP
- montaz
- balenie
- kvalita prevedenia
- ziadne
- Perfektný veľký, tichý chladič. A za výborné peniaze.
- nedokaze uchladit amd 5800x CPU pri dlhodobom zatazeni nepomohlo ani prepastovanie kvalitnejsou pastou
- prilozena pasta k chladicu nic moc, kupil som kvalitnejsiu a rozdiel bol 8 stupnov
- tichý
- Svoju prácu robí dobre
- Tichý
- Svetielka
- Asi najhoršia montáž čo som za celé roky zažil, ale výsledok stojí za to trápenie
- Vojde sa do Asus Rig Strix GL502VSK
- Nevojde sa do Lenovo Legion 5 15IMH05
Instalacie je jednoducha. Skor nez budete lepit termo podlozky, tak si treba vyskusat polohu pri zacvaknutom M.2 disku. Aj maly posun moze vadit.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »