Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- Best Rgb AIO !!!!!!! 10 Star
Perfect Perfect and more perfect !!!!
Very quiet ! 240radiator quality material !!
Fans perfect , beautiful RGB , synchronised as plug in play .. AIO fits perfect !
Cooling is muhahaha !!! Ryzen 2600x 4,1ghz idle 48© cinebench r20 5*run benchmark max temp 78© on 4,1ghz . .. Perfect cooler !
The price is a joke cheap as fuk for this quality! Dont spend more at all if ya have a 6core cpu even a 5600x is gooood !!!!
You recive a set of screws and cable holders , rgb pin cables , fansplitters so dont worry , you get a coolermaster cpu paste as well !!!
- Super teploty
- Kompaktný
- Ľahký
- Na AM4 nedosadá celou plochou na procesor (asi 2mm okraj z jednej strany), čo však nie je vada, keďže podstatný je stred.
Určite lepšie ako BOX chladič.
- dobre chladi, tiche cerpadlo
Funguje, ako má
- Lahka instalacia
- Pribalena pasta
- Neobsahuje návod na socket 1200 (intel 11. Generacia)
- Návod a inštalácia je plynulá a jednoduchá v porovnaní s 212 klasikou
- chladí zatiaľ v poriadku uvidím pri záťaži - nainštalovaný na AMD Ryzen 5600x
- návod ohľadom ventilátora nieje jasne či je RGB (12V 4 pin) alebo je to ARGB(5V 3 pin) nakoľko často krát recyklujú prebytky a nikde v manuály to napísane nieje. JE TO RGB (12V 4 PIN).
Odporúčam pokiaľ chcete dobre chladenie a trocha RGB jednorožcov.
- kvalita/dizajn/cena
- Kompaktný
- Výkonný
- Tichý
- Kvalitný
- Na malý 12cm tower v porovnaní s konkurenciou trošku drahý - ale zase to vyvažuje trvanlivosťou.
Zhrnuté prevažne v kladoch a záporoch. Nebojím sa, že by mi nevydržal - aj napriek vyššej kúpnej cene sa jedná o dlhodobú investíciu. Ak sa medzitým zmení montážne príslušenstvo pre socket, stačí mi mailom požiadať výrobcu s prílohou oskenovanou faktúrou a oni mi ho pošlú zdarma.
Nuž, a prečo práve tento? Poškuľoval som po U12A, ten je však drahý, D15S je zase obrovská - a Ryzeny nevyžadujú obrovskú masu medi a hliníka na to, aby sa dobre chladili. Kvôli čipletovému dizajnu procesora je plocha čipu, aj napriek pájanému heatspreaderu malá a prenos tepla je slabý - aj vo vyšších teplotách CPU je chladič len vlažný. To, čo naozaj ovplyvňuje teplotu procesora (v obmedzenej miere, ale predsa), sú vetráky - výkonnejší vetrák od pôvodného vám pár °C prilepší. Tu to jeden youtuber testoval, dobral sa k zaujímavým výsledkom:
https://www.youtube.com... - na Fume 2 nahradil origo vetráky Noctuami A12x25. A ešte jedno video:
https://www.youtube.com... - v prípade tohto videa ide o chladič s priamym dotykom tepelných trubíc, čo môže mať priamo vplyv na prenos tepla na procesore s 2 a viac čipletmi, čo by pri U12S, resp. Scythe Fuma 2 a iných podobných chladičoch s medenou (resp. poniklovanou medenou) základňou nemalo vadiť.
- Takmer ho nepocut, perfektna montaz, navod. Vyborny pomer cena/vykon. Minus 30 stupnov oproti boxovanemu Intel chladicu, uchladi i7 10700 pri plnej zatazi na 60stupnov celzia. Ani pri maximalnom vykone nieje hlucny, skor ho vobec nepocut. Dodane prislusenstvo na vsetky patice.
- vyborny chladic, tichy, priemerne o 10 stupnov nizsia teplota CPU 3900x ako s originalnym AMD Wraith Prism chladicom
- jeden z dvojice chladicov som musel upevnit ako predny ventilator skrinky koli malym rozmerom Fractal Nano S
- bez problémov uchladí Intel 10 gen
- Noctua je špička v vhladení CPU a skriniek PC, NH-L9a-AM4 chromax.black je špičkový produkt vo svojej kategórii
- NH-L9a-AM4 chromax.black bez problémov uchladí AMD Ryzen 5 PRO 4650G v skrinke In Win Chopin
- Super kvalitné vyhotovenie, vrátane poniklovanej plochy chladiča ktorá prichádza do styku s procesorom - je možné použiť tekutý kov namiesto TIM.
- jednoduchá inštalácia, bezkonkerenčná kompatibilita vzhľadom na moduly RAM a prídavnú kartu v PCIe slote.
- Prémiový obsah balenia, vrátane solídnej kovovej backplate, LN redukcie, dlhých šraubov pre voliteľný ventilátor s výškou 25 mm, termálnou pastou Noctua NT-H1, kvovou nálepkou s logom Noctua a s prehľadným manuálom.
Odporúčam pre HTPC a mITX zostavy bez pretaktovaného procesora.
- Tichý a jednoduchá inštalácia
- Cena na stránke
- Skvelá cena
- Uchladi aj 200w porocesori
- Pekní dizajn
- Kvalitná konštrukcia
- Žiadne
- Ticho
- Uchladí aj silno pretaktovaný procesor
- Najlepšie upevnenie chladiča na trhu
- Skvelý ventilátor
- V balení teplovodivá pasta a skrutkovač
- Porazí aj niektoré vodné chladiče
- Cena, ale platíte za prémiový chladič
- Ak nieste power-user tak potenciál chladiča nevyužijete, bude vám stačiť nejaký za polovičnú cenu
- kvalita
- dobre chladi
- rozmery
- hlucnost
Bez pridavnych ventilatorov v skrinke, AMD Ryzen 3600 - Windows 10 prevadzkova teplota 37C (balanced), BIOS silent rezim 38-39C. Pri nejakej praci 40-50C. Hranie hier, kde je procesor vytazovany, cca okolo 50%+ teploty priemer cca 70C, max. 84.
Pasta airen grease. Inac je aj v baleni pasta na to som zabudol ale nepouzil som ju.
Okolo 1500+- otacok takmer nepocut, okolo 2000+- este v pohode ale 2200-2500 dost hlucny, kupil by som radsej nieco tichsie ak pozadujete.
Pri WIN casto zvysuje otacky nakolko sa meni vytazenie CPU, dost otravne. Da sa nastavit v BIOSe alebo som to vyriesil battery planom a nastavil max. % CPU a vsetko funguje, teploty nizke a nepocut.
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »