Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- Kvalitný materiál
- Ľahká inštalácia.
Veľmi dobrý chladič. Síce cena vyššia ale veľká spoľahlivosť. Tichý a výkonný chladič, ktorý dobre odvádza teplo.
- jednoduchá montáž
Výhodné cenové riešenie vodného okruhu.
Vyskladaný okruh podobných parametrov je nákladnejší.
Ventilátory sú hlučné.Aj ten chladič je nanič.Kupte si Noctua ten je super.
super chladí
- dobre chladi
- pekne blika
je to velmi kvalitny vetraci pristroj, pouzivam ho na ryzen 5 5600, velmi dobre to chladi bro akoze velmi dobre
som spokojny
- 30 stupnov nizsia teplota oproti box chladicu
- Chadi parádne i7 13generaciu nad 50st. Spokojný. Len pri inštalácii v ale mi ho jemne poškodili , netečie .neriesul som to.
- pumpa na to , ze ma 3tis otacky tak je brutalne ticha , taktiez vetraky , ale iba do chvile ked nejdu na 100% , potom je to male lietadielko :) ale cim viac otacok , tym lepsie chladi cize je to logicke :)
- montaz jednoducha , akurat na chladici bola nalepena od vyroby nejaka pasta o ktorej som sa parametre nikde nedozvedel , takze isla hned dolu a dal som si svoju overenu
- teploty na ryzen 7 5800x (podvoltovany) mi pri stress testoch nevybehli nad 70 stupnov a vetraky s pumpou nepresiahli 50% , takze hlucnost a chladenie je za tuto cenu paradne
- Krásne svieti , Chladenie je super
- Chýba konektor 4pin PWM
Jedina nevyhoda ze v balení je len 3pin ARGB 5V ale vyriesil som to riadiacov jednotkov EVOLVEO EVOLVEO 12AR
vykonny a tichy
dost velky, cize treba na to mysliet, ze nevojde do kazdej skrine
- tichý a účinný
- akciová cena 32€ výborná
oproti základnému chladiču značne nižšia hlučnosť, menšie otáčky a väčší priemer ventilátora. Nutnosť ak si skladáte tichší PC a investujete do tichej skrinky. Bez tohto to sama skrinka nezvládne stlmiť.
Je však potrebné myslieť na veľkosť - šírku PC skrinky, aby sa tam na jeho výšku zmestil, nad základnú dosku s procákom.
- prijateľná cena
- dobrý výkon
- argb
- Tichý
perfekt rychle dorucenie
- pekné spracovanie
- tichý (ja som si ešte upravil krivku regulácie otáčok v MB)
- Menšie rozmery radiátora, lepšie umiestnenie v PC skrinke.
- Pekný dizajn.
- ARGB podsvietenie ventilátorov.
- Väčšia hlučnosť ventilátorov.
- Vyššia cena oproti iným značkám.
- Tichy
- Kvalitne spracovanie
- Dobra cena
- Jednoduchá inštalácia
- Pekna zábavka s RGB
- Vyzerá že zatiaľ chladí super teploty tak 40st
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »