Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- proste macek čo uchladí :D
- pozor je to len blikajúci ventilator, žiadne ARGB 5V to nemá, škaredo nás klamú v popise výrobku
Kvalita za rozumnú cenu
EVGA
životnost
cena
- Vykon
- Extremne primitivna montaz
- Tichucky
Na i3 12100f box chladic do 65c (hluk vetraku)a s touto obludkou do 41 v zatazi pri nizkych otackach .. spokojnost odporucam
- chladi
- velmi tichy
- original AMD sa ani neoplati instalovat
- LCD displej
- Výhodou je priamy kontakt CPU na heatpipe.
Výhodou je priamy kontakt CPU na heatpipe.
- Pekná
- Veľa režimov
- Pomerne tichá
- Dobre chladí
Pre mňa je nevýhodou že na ovládanie chladenia a podsvietenia je potrebné program a není podporované doskou ale ináč funguje ako ma. A že na zapojenie má vlastný hub ktorý sa zapája do USB na doske a nie na ventilátory ale ináč ide ako má
- Super chladiaci výkon
- Veľmi pekný vzhľad
- Celkom kompaktné
- Výborná cena
- Je to po novom Endorfy
Chladič som použil na 13400f aj na 5800X s PBO. Bez problémov uchladí oba procesori. Chladič má veľmi pekný RGB efekt, fakt odporúčam do kompaktných skriniek kde potrebujete chladiť trošku viac. Chladiaci výkon officialne 220W, ja by som to dal max do 180W TDP s rezervou. Celkovo, za tú cenu super chladič na procesor ktorý podporuje všetky sockety.
- chladí lepšie ako originál chladič k procesoru
Noctua NH-U12A chromax.black
Pridané: 28. februára 2023
(naposledy upravené 28. februára 2023)
Zakúpený v TvojPC
- zaťiaľ všetko ok
- Pre nenáročných nehráčov v pohode uchladí staré štvorjadro
- dosť hlučný
- 140mm ventilátor
- Obrovský
- Ťažký
- Zložitá inštalácia
Samotný chladič sa montuje na držiak ktorý je v balení.
Obsahuje dva držiaky jeden pre AMD druhý pre Intel.
V balení je aj termo vodivá pasta.
Od roku 2022 je v balení aj konverzia pre soket LGA1700
Odporúčam však zobrať model ktorý má dva ventilátory nakoľko cenový rozdiel je malý a je možné dať ten druhý dole a následne použiť na iné miesto v počítači v prípade že sa vám druhý ventilátor nezmestí na do pc pre svoju veľkosť.
- S chladičom mám už viac dobrých skúseností.
- tichy
pozor - je fakt velky :) odmerajte si pred kupou ci Vam vojde do hornej casti skrinky (mal by byt hore)
- Tichý
- Ľahká montáž
- Chladí oveľa lepšie ako RM1
- Trochu neprehľadný návod na inštaláciu
- Nemá backplate
Ak máte regulátory napätia alebo ich chladiče blízko socketu na procesor, môžete mať problém s inštaláciou.
Pri doske Gigabyte B660M AX som musel najprv nasadiť jednu časť chladiča na umelú súčiastku a až tak tu umelú súčiastku namontovať na procesor.
- tichý a velmi účinný
- skladný - nezaberá veľa priestoru
- pekný design
- Super,teplota na procaku nepresiahne 70 °C
- tichucky
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »