Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
Dobré prevedenie a tichý vzhľadom na veľkosť ventilátora.
chladič je nie len veľmi účinný, nie drahý ale hlavne estetický, čo bol aj dôvod kúpy. LCD displej krásne vyniká a dokreslí decentný kolorit počítača...
- AM4, chladi ako ma
- tichy, pre mna
- cierny, lepsie odvadza teplo
- plocha z heatpipe presne zarovnanych a vylestenych
- dosada na celu plochu cpu
- cena/vykon
- kovove horne vzpery
- Ryzen 5 5700x chladi s rezervou
- velky do malej skrinky (vyska)
- plastove spodne vzpery, nepouzil som
- uchytenie hornej vzpery by som ocakaval zhora a nie zdola na prirube chladica
spokojnost oproti kysu hlinika od HP co som mal predtym.
- Chladí spoľahlivo - oproti stock chladiču AMD
- Rozumná cena
- Klasika
- Obsahuje 2 malé chladiče a 1 velký, ale RP4 potřebuje 1 malý a 2 velký
Krasny eleganty a kvalitny chladic.Cena vs kvalita oproti konkurencii bomba.Mal som NZXT Kraken Elite 360 a stale poblemy s aplikaciou NZcam a o 100 eur bol drahsi.Vyhoda deepcool je nastavenie otacok ventilatorov priamo na MB nie cez appku.Funguje ako ma,trosku hlasnejsia pumpa,ale pri hrani nepocujete.Kvalita - cena - vykon, momentalne najlepsie AIO.
- Tichý aj pri zátaži procesora.
- max tdp 180w
- V balení teplovodivá pasta
- Balenie zahŕňa aj teplovodivú pastu
- Po výmene pôvodného coolera za tento reálne došlo k zníženiu teploty procesora pri rovnakej záťaži/hre z 95C na 52-55C.
- nedostatocne opisane druhy srobov v manuale
- tichý
- malé rozmery
Drží CPU na dobrých teplotách čo je super a vďaka tomu, že je rozmerovo malý nezaberá toľko miesta a je možné preto v prípade potreby meniť ramky prípadne vybrať grafiku keď chce človek robiť upgrade
- Je fakt pekne
- Super displej na zobrazenie aktualnej teploty cpu
- Nijak nehuči ani pri zatazi
- Slušne teploty
- Extremne jednoducha montaz asi najlepsia s akou som sa stretol
uchytenie vyhovuje pre všetky typy procesorov teda na všetky základné dosky.Možnosť upgrade pridaním ďalšieho ventylátora.
kvalita za rozumnú cenu
- Zatial nic
- Tichý
- LCD display
- RGB controller
- Ku bielemu produktu by mohli byť aj káble a skrutky v bielom
Prechod z DeepCool LE520 ktorý bol veľmi hlučný - asi vadný kus. CPU Ryzen7600X. Kraken po pár dňoch funguje na 100% spokojnosť. Odporúčam.
produkt je dobrý ale montáž toho produktu je celkom prúser . cena výkon odpovedá kvalite . ak niekto chce lepši chladič odporučím radšej esport duo od artic . ale pozitivum pribalená pasta je už pred aplikovaná na chladiči nevýhoda pri montáži my furt vyskakovali spony na AM4 a AM5 velký špatne na montáž ale uchladí procesor ale len ryzen 5 max
- Chladí celkom dobre
- Ventilátory sú tiché
- Pumpa je hlučná
- Kryt s logom pôsobí dosť lacno pretože je voľný, nie iba otočná časť ale ako celok
Chladenie je dostačujúce ale pumpa je hlučná, navyše vydáva nepríjemný vysoký tón, ktorý je pri citlivom sluchu dosť nepríjemný. Nemôžem povedať že produkt je zlý ale nájdu sa aj lepšie varianty v podobnej cenovej hladine.
- Všetko od teplôt až po kvalitu výrobku je plus
- Krásne ARGB
nic
- výborne chladí aj keď teploty by mohli byť ešte nižšie
- výborný pomer cena/kvalita
- jednoduchá montáž
- uchladí lepšie ako niektoré drahšie chladiče
- nie je až taký robustný ale zato odvádza svoju prácu dobre
- pri vyšších otáčkach trošku hlučnejší vetrák ale nie je to také hrozné
- len jeden vetrák, možno skúsim dokúpiť ešte jeden
Nic lepsie nekúpite
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »