Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- Používam len tento typ. Je variabilný a výkon stačí chladiť procesory do 75 W v pohode.
nič
- krasa
Chladič je určený pre procesory nižšieho výkonu, ale bez problémov mi uchladil AMD R7 3700X. Teploty do 70 st. C. Výhodou je predaplikovana slušná chladiaca pasta Arctic. Hlučnosť prijateľná, dá sa z regulovať profilom otáčok ventilatora z BIOSu. Za tú cenu spokojnosť. Odporúčam pre menšie PC skrinky. Montáž v pohode, predpokladom je aspoň malá miera technickej zdatnosti .
- Vysoký chladiaci výkon procesora, kvalitné konštrukčné spracovanie, veľmi tiché ventilátory
vyššia cena
- Ano
- Tichy
- Vykonny
- Uchladí pretaktovaný 12900k.
- Super displej.
- Tichý chod a výkon.
NZXT je renomovaným výrobcom chladení do PC, vysoká kvalita spracovania produktu je samozrejmosťou. Nepatria medzi najlacnejšie značky, ale dobiehajú to s prehľadom výkonom a tichým chodom. Display dostal upgrade na rozlíšenie 640x640 60hz, čiže krásne zobrazí videá, alebo Gify. Jediný mínus je ich vlastný RGB hub, čo nemusí každému vyhovovať. Kraken Elite uchladí aj výkonné procesory Intel i9-11/12/13 či AMD Ryzen 5/9. Môžem len doporučiť.
- Disk ma 30st C pocas prevadkzky
- Plastove zaklapky na pcie slotoch na asus doske nezavadzaju
Awesome
- Farba
- Malý
- Šikovný
- Uchladí 11400f s prehľadom, aj s pretaktovanou grafikou.
Na to že je to chladič z tých menších a nie ťažkých kráv. Tak uchladí procesor bravúrne. Aj keď mám len 11400f. Ale nečakal som to. Po nanesení Mx4, a úprave otáčok vetrákov teploty do 50°.
To ticho ma až zaskočilo, že či to vôbec funguje, na silent nastavenia , ventilátori ani pumpu nepočut, to drží Ryzen 7 7700X v hrách na 60C , ale hlavne to TICHO
Podľa očakávania
- chladi vyborne
- naozaj sa mi podarilo postavit tichy comp
Chladič používam ma Intel Core i5-13600kf, schladí ho s prehľadom.
- Vhodný pre NVME s čipmi na oboch stranách
- Znesie aj hrubšie thermal pady
- Na Asus doskách s M.2 príliš blízko PCIE x16 nezavadzia západke/zámku slotu
- žiadne
Odporúčam každému, kto má Asus dosku a M.2 slot príliš blízko pri PCIE x16 slote. Iný heatsink od rovnakého výrobcu prekážal zámku PCIE slotu, tento sa vošiel s rezervou.
Taktiež perfektný pre NVME s čipmi na oboch stranách - aj s hrubšími teplovodivými podložkami (1,5mm) šiel bez problémov zmontovať.
- tichý, skutočne dobrý
funguje tak, ako drahšie výrobky
- Vykon
- Pri AM5 a offsete sa dotyka grafiky - velmi zle vyriesene
- Farba - toto sa vazne chlapom v Noctue paci?
- Tichý
- Displej s ukazateľom teplôt a ostatných veci
- Oproti základnej verzií si moc nepriplatíte
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »