Najnovšie recenzie zo sekcie Chladiče
- elegantný dizajn
- tichý ventilátor
- vysoká účinnosť
- relatívne malá výška
- možnosť pripojiť paralelne ďalší ventilátor
- chladič je možné otočit do všetkých 4 strán podľa potreby uživateľa
- ventilátor je nemožné osadiť bez ohnutia chladiacej mriežky, pružina nie je až taká presná ale vzhľadom na dobrú cenu je to zanedbateľné.
- na AM3+ socket drží kovový nosník len na vonkajšej hrane ale dostatočne široké hlavičky skrutiek to na šťastie zachránili takže sme bez nežiadúcich pohybov
Za tú cenu sú "nedostatky" doslova len blbosti pre puntičkárov :D
- Chladí
- Lacný
- Uchytenie gumičkami, lepšie je ich nahradiť sťahovacími páskami
Chladič fajn, dve teplovodivé pásky v balení. To uchytenie je tragické, po tomto chladiči siaham, keď potrebujem rýchlo chladič na NVME disk. Z Číny si človek lepšie vyberie ale musí čakať.
- All aspects are high quality
- Well packaged
- Easy install
ARCTIC Freezer 34 eSports DUO ACFRE00060A
Pridané: 27. februára 2024
(naposledy upravené 27. februára 2024)
Zakúpený v Extreme Computers
výborná alternatíva podobného noctua chladiča za polovičnú cenu ... akurát montáž je náročnejšia a vyžaduje troška technických zručností, väčšiu dávku trpezlivosti a precíznosti ... počas inštalácie ešte pred nanesením pasty odporúčam vložiť medzi chladič a procesor papierik a presvedčiť sa, že procesor dolieha na chladič po dotiahnutí skrutiek
- Jednoduchá montáž.
- Chladenie dostatočné na môj disk wd 770
- Nemám.
- Pekný aj funkčný...i7 2600k 4.4ghz do 60 stupňov
- Funguje
- :-))
- Za tú cenu
- Po dlhšom používaní rezonoval pri výkone, vymenené ventilátory a už je pokoj.
Ventilátory pekné ale oplatí sa ich vymeniť.
- Tichý , 140mm ventilátor
- nemal som problém s montážou , jednoduché a názorné.
- pekne nízke teploty aj v záťaži s Ryzen 7 5700G
- Dosť vysoký , treba si to premerať či vojde do skrine , mne vošiel.
Slušný chladič , cena ujde , 140mm ventilátor dal som ho na miesto chladiča čo dáva k Ryzenu7 AMD. Pomerne tichý a drží teploty dole.
- V pohode uchladí Ryzen 5600 aj 7700
- Tichý
- Výborne chladí
- Ovládanie cez aplikáciu nie MB
Zakúpený k procesoru I9 14900kf. Chladič je tichý a s prehľadom zvláda chladenie procesora aj pri OC. Nastavenie chladenia cez samostatnú app NZXT CAM.
- Noctua kvalita
- jednoducha inštalacia
- pasta je už nanesena na chladiči takže ak treba prepastovat nieje čim, tiež chýbajú alkoholové obrúsky ktoré by pomohli pri inštalácii ala upgrade z iného chladiča
Tento chladič som kupil už 2 x zatial som spokojny za tu cenu je slušna kvalita
- Podla recenzii vykonny
- Zaruka 10 rokov
- Pouzitelnost
Nato, aky je ospevovany na nete a recenziach, tak som sklamany. V niektorych recenziach je priama konkurencia Noctua alebo vodnikom. Vraj je tichy (nieje), je velmi hlucny, ma stale vysoke otacky aj ked to nieje potrebne, teploty mam presne take iste ako na 10 rocnom starom chladici coolmaster s jednym 8cm venilatorom. Aj stary aj novy chladic chladil Ryzen 7 2700x stock. Stary chladic 1300ot max teplota 61°C a skoro som ho nepocul. Novy chladic pri rovnakej hre 1600ot max teplota 58°C a huci ako vysavac. Takze skoro ziaden rozdiel.
- Slušný chladiaci výkon
- Pomocné ľahká istalacia
Endorfy Spartan 5 EY3A001
Registrovaný používateľ
Pridané: 20. januára 2024
(naposledy upravené 20. januára 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- Jednoduchá inštalácia
- Kvalitné vyhotovenie
Hneď od inštalácie tichsi chod a teplota nepresahuje pri zaťaží viac ako 60c
Tichý chod
- Teploty
- Termalna pasta predom aplikovaná
- Cena/vykon
- Mozno instalacia je trochu neprakticka
Pokial chce clovek zamenit base coole za nieco lepsie myslim si ze super volba
- Pomer cena/vykon
- Zmesti sa do vacsiny skriniek
- Horsia montaz, treba na chladic viac tlacit aby sa dal uchytit
- Uchladi i5 14600KF co som necakal
- prijemne teploty
- necakal som ze to je take velke
- ak mate mid case nezmesti sa do bedne musel som vyrezat prednu cast skrine =D Zalman R2 white
- napis akasa na chladici kazi dojem celeho chladica staci prelepit nalepkou =D
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »